Sila Isi Form Ini Jika Berkenan :))

Nama Pembeli
Alamat email & Nombor Telefon.
Produk Yang Ingin Dibeli & kuantiti
Alamat Rumah / Pejabat
Cara Pembayaran CIMB
MBB
Caj Penghataran Semenanjung RM 5( kurang dari 700 gm)
Sabah/Sarawak RM 8 ( kurang dari 700 gm)
Overseas ( akan di emel kan harganya)

Click here to create your own form.

Selamat Datang ke Laman Web Jamu Mak Dara

Kesihatan mu Adalah Kecantikan mu





Saturday, September 22, 2012

Set Bersalin Ibu Halimah


                                                         Set Bersalin Ibu Halimah

Berpantang selepas bersalin adalah amalan tradisi masyarakat Melayu. Amalan tersebut telah dititikberatkan oleh emakIbu Halimah ketika beliau di dalam tempoh berpantang,

Set Bersalin Ibu Halimah adalah hasil turun temurum keluarga Ibu Halimah, kini diperkenalkan untuk kegunaan umum. Ramuan 100% asli dari hutan hujan tropika dan tidak mengandungi bahan tiruan.
Bengkung yang disediakan pula adalah bengkung tradisional melayu.

Set Bersalin Ibu Halimah merangkumi :

4 botol Jamu Mak Dara Gold (kapsul)
Losyen Ibu Halimah
Rempah Mandi Ibu Halimah
Bedak Sejuk Mak Dara
Lulur Kopi Mak Dara
Tungku Kukus Berherba
Bengkung

Boleh juga beli item secara berasingan

6 comments:

  1. bpe hrga set bersalin ni? klu xnak lulur kopi n nak tukar dgn pilis boleh x? terima kasih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tkasih krn berminat. Maaf Jamu Mak Dara tidak mengeluarkan lagi pilis.
      Saya blh tukarkan ke pilis sekiranya sy masih ad stok pilis.
      Hrga masih sama, rm335 slps diskaun

      Delete
  2. oic..harga termasuk kos penghantaran ke? sy dah ada bengkong, so klu xnak bengkong dlm set ni hrga dpt brape ye? sy berminat la nk beli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tkasih krn berminat..total tak termasuk kos penghantaran. nk hantar ke mana? Set bersalin tanpa bengkung Rm287. Klu ke semenanjung + rm15 n klu s/s + rm20.

      Delete
  3. sori lmbt respon. hmm, sy nk order la set bersalin tnpa bengkong n lulur kopi tu sy nak tukar dgn pilis. nti sy collect sendri je la. bila blh dpt ek? nti sms sy ek kt mne nk collect. 0179247850 (sue)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tkasih Sue..sy akan sms kan info ke nombor handphone yg Sue dah berikan

      Delete